Ексклюзиви
пʼятниця, 18 січня 2019 07:10

Няню звинуватили в побитті малюка

Автор: WWW.FACEBOOK.COM
  Фото 13-місячного сина з розбитою губою і синцями поширила в соцмережі Марія Литовченко з Одеси. Каже, що дитину побила няня
Фото 13-місячного сина з розбитою губою і синцями поширила в соцмережі Марія Литовченко з Одеси. Каже, що дитину побила няня

Одеситка 28-річна Марія Литовченко звинувачує в побитті 13-місячного сина няню дитини — Інгу Галушку, 56 років.

— Я была на работе, когда няня прислала сообщение, что должна срочно ехать в Измаил. Мол, у ее матери случился инсульт. Несколько часов пыталась к ней дозвониться — безрезультатно. Отпросилась с работы и поехала домой, — розповідає Марія Литовченко. — У кімнаті грався 4-річний син. Інга спала на ліжку, мій молодший син лежав у неї на животі. Взяла його на руки, а в нього обличчя і одяг у крові. Якби просто вдарився, то нормальна няня його перевдягнула б, обробила рани. Пізніше прибирала квартиру і знайшла пляшку з-під алкоголю і візитку нарколога. Ніхто, крім Інги, цього принести не міг.

Марія Литовченко викликала "швидку" і поліцію. Няню закрила в кімнаті, щоб та не втекла. За словами жінки, Інга Галушка була п'яна. Ледь трималася на ногах. Експерти виявили в дитини опухлу ліву сторону обличчя, рану на губі й гематоми. Після інциденту хлопчик багато спить.

Інга Галушка заявляє, що це — наклеп. Мовляв, Марія це вигадала, аби не платити їй зар­плату. Фотодокази називає підробкою й клянеться, що того дня спиртного не вживала.

— За весь час, що працюю з дітьми, я пальцем нікого не чіпала, — каже Інга Галушка. — Мати хлопчика говорить, що я його кулаком вдарила. А які в неї докази? Напередодні дитина часто падала. Може, тоді травмувалася або фотошоп.

Раніше Інга Галушка працювала вчителем фізичної культури. Звільнилася через проблеми з алкоголем. Улітку торік влаштувалася в літній табір-інтернат для дітей з обмеженими можливостями в селі Приморське Одеської області. Там нарікань до її роботи не виникало.

Відкрили кримінальну справу. Ступінь тяжкості травм дитини встановлюють експерти.

Зараз ви читаєте новину «Няню звинуватили в побитті малюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути