пʼятниця, 18 травня 2012 07:45

Наталію Розинську побили в її під'їзді

Автор: фото: Тарас ПОДОЛЯН
  Телеведуча Наталія Розинська лежить у палаті відділення політравми у столичній лікарні №17. У неї гематоми на обох очах, рвана рана лівої брови, забій нирок. Є підозра на струс мозку. 16 травня в під’їзді будинку по вулиці Горького в Києві Наталію побили двоє невідомих
Телеведуча Наталія Розинська лежить у палаті відділення політравми у столичній лікарні №17. У неї гематоми на обох очах, рвана рана лівої брови, забій нирок. Є підозра на струс мозку. 16 травня в під’їзді будинку по вулиці Горького в Києві Наталію побили двоє невідомих

16 травня побили колишню телеведучу 31-річну Наталію Розинську. Це сталося о 21.15 в під'їзді її будинку на вул. Горького в центрі Києва. Лікарі діагностували забій нирок, гематоми на обличчі та шиї, розсічення лівої брови. Є підозра на струс мозку.

— Учора повернулася додому о пів на восьму вечора, — розповідає Наталія Розинська. Вона лежить у третій палаті відділення політравми 17-ї міської лікарні. Під очима в неї гематоми. На обличчі трохи нижче лівої брови наклали 4-сантиметровий шов. На бровах і під носом є сліди крові. — Збиралася їхати ще на одну зустріч, тому поставила машину в дворі. Пізніше передумала, бо почувалася стомленою. Вийшла у двір, щоб переставити машину ближче до дороги. Коли поверталася, за мною в під'їзд зайшли двоє чоловіків. Я оглянулася. Один був високий і накачаний. У червоній бейсболці, темній футболці та сорочці в дрібну клітинку. Інший — трохи нижчий, в чорній куртці. Ступила на першу сходинку, як вищий вдарив мене в око. Перед очима все попливло, здалося, що в тумані. Відчувала, що б'ють, але не можу описати, як це робили. Дуже сильно кричала. На мій крик вибігли сусідки з четвертого поверху. Прийшла до тями, коли сиділа на сходах, а жінки мене заспокоювали. Глянула вниз — на майданчику під поштовим ящиком були плями крові.

Наталія по плечі накрита червоною ковдрою. Видно, що у спортивних штанах і блискучій майці, з-під якої виглядають бретельки червоного бюстгальтера.

— Били мовчки. Нічого не вкрали. Із собою в мене був лише мобільний телефон і ключі від квартири та машини.

До палати заходить медсестра.

— Зараз санітарки повезуть вас на УЗІ, — каже Наталії.

— Не знаю, хто міг це зробити. Є лише припущення. Вчора подала судовий позов до ДАІ про захист честі та гідності й ділової репутації. І тоді ж почула по радіо, що Леонід Кучма отримав повістку до Вищого спеціалізованого суду. Мій адвокат ці події пов'язує. Він повідомив про інцидент Миколі Мельниченку (колишній охоронець президента Кучми, який записував розмови в його кабінеті. — "ГПУ"). Вчора він мені дзвонив. Сказав: "Я знайду цих покидьків".

Раніше Наталії Розинській приписували роман з екс-майором держохорони 45-річним Миколою Мельниченком.

— Цим нападом намагаються залякати мене й Наташу, — каже він. — Я буду реагувати адекватно. Зв'яжуся з Генеральною прокуратурою і з депутатами Верховної Ради. Людей, які її побили, знайду обов'язково.

2 травня в центрі Києва Розинську намагалися затримати п'ятеро даїшників. Вона нібито зупинилася на ділянці дороги, де робити це заборонено, лаяла та ображала працівників ДАІ. На Наталію Розинську склали чотири протоколи про адміністративні порушення.

— Переслідуючи мою клієнтку, правоохоронні органи намагаються вплинути на Миколу, — каже Микола Неділько, адвокат Розинської. Він також захищає в суді інтереси Мельниченка. — Вони використовують їхні дружні стосунки. Останні кілька місяців за Наталією слідкували, переслідували. Щоб вплинути на Мельниченка, проти неї намагаються порушити кримінальну справу.

Розинська працювала на Першому Національному з 2002-го. Вела програму "Футбольний код". Її звільнили на початку травня цьогоріч. Тоді в інтернеті з'явилося відео, де Розинська свариться з даїшниками. Вона є помічницею нардепа-"бютівця" Михайла Волинця.

Зараз ви читаєте новину «Наталію Розинську побили в її під'їзді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути