Ексклюзиви
четвер, 25 травня 2006 19:50

Наталію Лещенко убив колишній коханець

Чотириста чоловіків на ім"я Сергій упродовж місяця водили до Малинського райвідділу міліції. Майже всі ці чоловіки були знайомі з продавщицею нічного магазину 24-річною Наталею Лещенко, яку вбили на початку березня. На її тілі було 37 ножових поранень.

У ніч убивства випадкова перехожа побачила у вітрині магазину чоловіка, який ударяв продавщицю ножем у шию. Почула крик дівчини: "Серьожа, не треба!". Жінка відразу викликала міліцію.

Міліціонери підозрювали навіть свого колегу, працівника райвідділу. Його теж звали Сергій. І він був знайомий з Наталією. Той зумів підтвердити своє алібі. Підозра впала на ще одного знайомого вбитої, раніше судимого 30-річного Сергія.

Він чомусь уперто заперечував, що був у ніч убивства в Малині. Казав, що з Києва, де працює, того дня не виїжджав. Але не зрозуміло тоді було, як він міг зняти з малинського банкомата, зі своєї зарплатної картки, гроші. Про це правоохоронці дізналися під час перевірок. Тоді до Малинського райвідділу запросили київського спеціаліста з детектором брехні. Та перевірятися Сергій відмовився навідріз. Одразу признався у вбивстві Наталії.

Міліціонери підозрювали навіть свого колегу. Його теж звали Сергій

Малин — містечко невелике, близько 30 тисяч жителів. Усі досить добре знають одне одного. Наталії було 16, коли вона вісім років тому познайомилася з Сергієм на дискотеці. Знайомство тривало недовго. Вже за півроку Наталія і Сергій розсталися. Старший за Наталію на шість років, хлопець мав намір одружитися, дуже хотів мати дітей. Наталка вважала, що їй рано навіть думати про подружнє життя.

Сергій почав зустрічатися з іншою дівчиною. Одружився. А потім за крадіжку електропроводів на залізниці сів на три з половиною року до в"язниці.

Після звільнення Сергія життя подружжя налагодилося. Чоловік влаштувався у Києві на добру роботу. Непогано заробляв. Дев"ять місяців тому в нього народився син. До Малина приїжджав на кожні вихідні побавитися з малим: народження первістка стало для нього найщасливішою подією у житті.

Але, незважаючи на видиме сімейне благополуччя, Сергій не забував про Наталію. На минулий Новий рік запросив її до ресторану. Та вечірка закінчилася сваркою. Сергій  одружений, а Наталія поки що не зуміла влаштувати особисте життя. Ображена дівчина не дозволила, щоб Сергій проводжав її з ресторану додому. Чоловік затамував на свою колишню кохану злість.

На допитах Сергій звинувачував Наталію. Розповів слідчим, що до її магазину зайшов випадково.

— Страшенно мучила печія, я хотів купити дві цукерки, аби пригасити біль, — розповів він. — По дорозі трапився нічний магазин. Побачив, що на зміні моя знайома. Хотів поговорити. Наталія впустила мене до підсобки магазину. В цьому магазині вона працювала недавно, тижнів зо два.

Давні знайомі випили. Наталія нарізала ковбасу. Закусили. Слово за слово — знову назріла сварка. Слідчим Сергій розповів, що Наталія його дуже образила. Сказала, що його дружина, поки він сидів у тюрмі, його зраджувала. Обзивала Сергія дурнем, бо, мовляв, одружився на "гулящій", а от вона була б йому вірною дружиною.

І Сергій схопився за ніж, яким продавщиця нарізала ковбасу.

— Думаю, що вбивця вигороджує себе, — розказав "ГПУ" у телефонній розмові начальник Малинського райвідділу міліції Віктор Костик, 30 років. — Хотів, мабуть, присилувати жінку до статевого акту, але, зустрівши спротив, озвірів.

Хотів, мабуть, присилувати жінку до статевого акту, але, зустрівши спротив, озвірів

Наляканий тим, що його побачили у магазині, Сергій повернувся до Києва на роботу. Перед від"їздом зайшов до батьків:

— Я вбив Наташу, — сказав спокійно.

Потім спалив свій одяг, забризканий кров"ю. От тільки нові імпортні черевики пошкодував. Пізніше, під час слідства, експерти виявлять на них сліди Наталиної крові.

Після вбивства Наталії Лещенко малинці почали говорити, що у місті діє маніяк, який убиває жінок у нічних магазинах. Два роки тому в Малині так само вночі вбили продавщицю нічного магазину "Едельвейс". У жінки було вісім ножових поранень, а добивали її ломом. У магазині вбивця вигріб із гральних автоматів 50-копійчаними монетами 600 грн.

Заразі слідство перевіряє вбивцю Наталії Лещенко на причетність до смерті продавщиці з магазину "Едельвейс".

Зараз ви читаєте новину «Наталію Лещенко убив колишній коханець». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути