вівторок, 25 жовтня 2011 00:45

Наталія Тарасюк повісилася біля могили чоловіка

Сьогодні у селі Якушинці під Вінницею справляють сороковини по 37-річній Наталії Тарасюк. Увечері 16 вересня вона повісилася біля могили чоловіка Олексія Ільчука. Над надгробком лишила свіжий букет хризантем та чек із банкомата "Приватбанку" з написом "Я люблю Льошу" на звороті.

— Наташа моя була хазяйка, — говорить 63-річна Людмила Паньковець, мати покійної. — Перший її чоловік Руслан любив випити, бив Наташу. З ним нажили двох дітей. Ромі 17 років, а Валі — 11. Наташа дуже їх любила. Рому всунула у вінницьке училище на слєсаря.

З першим чоловіком Наталія розійшлася. Він живе окремо. Шість років тому вона познайомилася із на 10 років молодшим Олексієм Ільчуком.

— Прийшла до мене і каже: "Мамо, в мене є чоловік Альоша, я його дуже люблю", — продовжує Людмила Паньковець. — Жили зі мною, бо в мене аж штири комнати. Я не вмішувалася до них, навіть не знаю, як познакомилися. Альоша слабував на серце, трохи робив охранніком. Але торік, на другий день Різдва помер. Наташа прокидається, а він рядом лежить, не дихає. Йому було 26 років. Наташа дуже переживала. На третій день після похорону випила три упаковки таблєток, але врачі спасли. Як лягала спати, клала його фотографію собі на подушку. Щодня носила йому букети на могилу. Важко їй було, щось внушила собі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Полтавчанка від безвиході зарубала свого сина

Село Якушинці — за 5 км від Вінниці. Наталія Тарасюк працювала санітаркою у районній лікарні. Медики кажуть, останні два дні ходила замкнена, постійно слухала у навушниках сумну музику.

16 вересня Наталія отримала аванс. Раніше відпросилася з роботи, однак додому не прийшла. Гроші згодом знайшли в її сумці біля могили.

Наталія повісилася на березі, яка росла біля могили чоловіка. Ззаду на його надгробному пам'ятнику теж викарбувана береза.

Роман, син Наталії, залишився жити із бабою. Доньку Валентину забрала до себе хрещена мати.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Львівська барменша кухонним ножем зарізала відвідувача

Наталію Тарасюк поховали окремо від чоловіка — на околиці кладовища, де хоронять самогубць. За тиждень у Якушинцях зафіксували три самогубства. 16 вересня повісилася Наталія, 17 вересня74-річна Мотрона Колесник, 20-го — 52-річний Олександр Колесник.

Зараз ви читаєте новину «Наталія Тарасюк повісилася біля могили чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

29

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути