вівторок, 11 жовтня 2011 00:45

Олег Ширков застрелив дружину і себе

37-річний миргородець Олег Ширков 4 жовтня застрелив із мисливської рушниці колишню дружину Наталію, 34 роки. Потім вистрелив собі в груди.

— Чоловік і жінка вранці посварилися на кухні, — розповідає Лариса Петренко з міськрайвідділу міліції. — Господар мав зареєстровану рушницю. Націлив її на дружину та вистрілив у груди. Та померла. Потім у такий же спосіб убив себе.

Сусіди кажуть, Олег сильно ревнував колишню дружину. Вони жили разом, хоч були розлучені. Виховували двох дітей, 11 та 14 років.

— Наташа працювала на курорті в лікувально-діагностичному центрі. Бува пройде — і не поздоровкається. А Олег — великий трудяга, майстер на всі руки, займався євроремонтами, — розповідає сусідка Варвара Жишка, 68 років. — Жалівся на долю. Каже: я стараюся, у хаті всьо є, а чогось не ладиться. Купив великий плазмовий телевізор. А потім і каже: хай би Наташка й гуляла, аби дітей не сиротила. Що не кажу — все не так.

Коли Олег убив дружину, зателефонував своїй матері. Попросив прийти, бо захворів син Олександр. Під час стрілянини діти були в будинку.

 

Затримали перед самогубством

У Полтаві арештували чоловіка, який 1 вересня через ревнощі зарізав дружину. Подружжя відвело сина до школи, опісля відсвяткували День знань біля річки. Посварилися через ревнощі, чоловік ударив жінку ножем і втік. Місяць ховався в землянці, яку викопав неподалік. Урешті, вирішив повіситися. Пішов до тещі просити пробачення і прощатися з нею та сином. Там його затримали міліціонери.

 

Зараз ви читаєте новину «Олег Ширков застрелив дружину і себе». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути