середа, 08 квітня 2009 15:56

Наші міліціонери затримали італійського мафіозі

2 квітня чернівецькі міліціонери затримали італійця 49-річного Романо Сарніні. Його вважають лідером банди, яка тривалий час торгувала наркотиками, зброєю, вибухівкою, фальсифікувала документи, скуповувала крадене та підробляла харчові продукти. Угруповання кілька років діяло на території Італії й Албанії.

— 26 лютого суд італійського міста Неаполь виніс вирок — ув"язнити розшукуваного мафіозі на 30 років, — розповідає В"ячеслав Хабайло з обласної міліції. — Цей вирок став початком оперативно-розшукової діяльності Інтерполу та правоохоронців карного розшуку Буковини. Бандита затримали о 18.00 на автостоянці торгового центру "Майдан". Опору не чинив. Досить інтелігентний та культурний чоловік.

Міліціонери з"ясували, що Романо Сарніні жив у Чернівцях із жовтня 2008 року. Винаймав квартири, щомісяця їх змінював. У місті заснував власний будівельний бізнес. Кажуть, його приватна фірма мала найсучасніше устаткування для подавання бетону на горішні поверхи новобудов. Дві свої вантажівки чоловік часто здавав в оренду. На Буковині жодного разу не порушив закон.

— Ми до нього не маємо жодних претензій, — каже Хабайло. — Злочини він скоював лише на території Італії й Албанії.

Понад 20 членів банди Сарніні затримали в цих країнах. Лідер ховався у Чернівцях, бо мав тут знайомих. Вони допомагали у будівельному бізнесі.

Нині італієць сидить у слідчому ізоляторі. За законом, перебуватиме у Чернівцях 40 днів. Далі його переправлять до італійської в"язниці.

Зараз ви читаєте новину «Наші міліціонери затримали італійського мафіозі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути