вівторок, 02 лютого 2016 07:35

Народний депутат звинуватив Саакашвілі у відкаті

Команда губернатора Одеської області Міхеіла Саакашвілі як відкат за виділену землю отримала три квартири в елітному будинку обласного центру. Про це розповів народний депутат від "Блоку Петра Порошенка" 32-річний Дмитро Голубов із трибуни Верховної Ради 27 січня.

— Таку інформацію взнав з особистої переписки Володимира Резника — радника Саакашвілі. Її передали грузинські хакери, — каже Голубов. — З листування випливає, що 29 серпня одеська будівельна фірма звернулася до Саакашвілі з проханням виділити 75 соток землі, що належить Міністерству оборони, для будівництва багатоквартирного комплексу. 17 вересня губернатор безкоштовно передав цю землю у користування. Та за кілька днів радник Саакашвілі прийшов до фірми з вимогою надати їм три квартири — 3-кімнатну і дві 2-кімнатні. Впродовж тижня фірма-забудовник виділила ці помешкання в Королівських садах — елітному районі Одеси.

Дмитро Голубов показав у парламенті фото квартир.

— Одна з них через підставних осіб дістанеться першому заступнику губернатора Володимирові Жмаку. Друга — заступнику генпрокурора, прокурору Одещини Давиду Сакварелідзе. Трикімнатку отримає Саакашвілі, — розповідає народний депутат. — За найскромнішими підрахунками, вартість цих квадратних метрів без ремонту — близько мільйона доларів. А ремонт там іде повним ходом.

Губернатор Одещини спростовує звинувачення Голубова.

Раніше нардеп наводив факти, як команда Саакашвілі використовує гроші з фонду бійців АТО.

Зараз ви читаєте новину «Народний депутат звинуватив Саакашвілі у відкаті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути