Ексклюзиви
вівторок, 20 вересня 2011 08:02

На Полтавщині на жінок нападає серійний грабіжник

Жителі райцентру Лубни Полтавської області кажуть, у місті з'явився серійний грабіжник. Удень вириває в перехожих сумки, із жінок знімає золоті прикраси. Зафіксували 11 випадків. Тиждень тому підрізав студентку 18-річну Валерію Черняк біля міського стадіону.

— Зайшла до туалету, — розповідає Валерія, лежить під крапельницею в райлікарні. — Краєм ока помітила якогось чоловіка. Коли вийшла, він кинувся до мене виривати сумочку. Я відбивалася. Тоді вдарив ножем у живіт. Коли вибігла за ворота стадіону, чую в животі болить і кров ллється.

Студентка каже, на неї напав лисий чоловік років 30 із блакитними очима.

— Нещодавно в нашому селі біля кафе "Фрегат" невідомий ударив дівчину по голові й забрав сумку, — згадує сусідка по палаті, родом із села Засулля за 5 км від Лубен.

— У нас у дворі вчора дітей майже не було, — говорить 32-річна Наталя Коваль із Лубен. — У місті грабіжник з'явився, зриває золото й краде мобільні телефони. Люди кажуть, біля стадіону орудує, у дендропарку, у під'їздах. Усі бояться з дому виходити.

Правоохоронці радять увечері не ходити безлюдними вулицями, не демонструвати золотих прикрас і телефонів.

— У місті паніка, — пояснює Поліна Ларіна з обласної міліції. — Справді, було кілька пограбувань. Об'єднувати їх в серію поки рано.

Зараз ви читаєте новину «На Полтавщині на жінок нападає серійний грабіжник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути