пʼятниця, 15 жовтня 2010 01:56

Мотоцикліста Дениса Худова іномарка протягла 800 метрів

Автор: фото з архіву Дениса Худова
  Киянин Денис Худов стоїть біля свого мотоцикла ”Хонда” влітку 2010 року в Одесі. Зараз він у реанімації
Киянин Денис Худов стоїть біля свого мотоцикла ”Хонда” влітку 2010 року в Одесі. Зараз він у реанімації

Уночі 8 жовтня чорний БМВ-535 збив мотоцикліста Дениса Худова, 30 років. Той зупинився на світлофорі столичного бульв. Перова, як іззаду вдарила автівка. Мотоцикл відлетів, а Денис упав під колеса іномарки. БМВ не гальмував. На повній швидкості протягнув мотоцикліста 800 метрів, доки той не відскочив.

— Денис їхав ставити мотоцикл на стоянку, — каже його подруга 23-річна Катерина Сучкова. — Свідомості не втратив. З останніх сил позвонив нам: "Знайдіть цього урода".

Денис Худов — киянин, живе з матір'ю. З дружиною розлучився, має 2-річну доньку. Працює автослюсарем. Зараз він у реанімації, у комі. У нього здерта шкіра на обличчі й животі, поламані кістки, численні гематоми і опіки.

Від БМВ відлетіли номерні знаки. Вони зникли з місця аварії. Мотоциклісти здогадуються, їх сховали працівники Державтоінспекції.

— Проти мотоциклістів триває війна, — каже Катерина Сучкова. — Водії машин, видно, заздрять, що ми скрізь можемо їздити. Нас підрізають, блокують у пробках. Вважають смертниками-донорами. Якщо на мотоциклі — значить порушник. Але мотоцикліст сконцентрований на дорозі більше, ніж водій авто. Ті п'ють собі каву, говорять по телефону, відпускають кермо.

— Водій спеціально давив Дениса, — додає 26-річна Вікторія Ганіч, подруга Худова. — Особливо давлять тих, хто на скутерах. Як більмо в оці. Мовляв, він маленький, посунеться. Ми можемо їхати крізь пробки, а водії машин — ні. От їх жаба і давить.

— Цього літа один підрізав нашу подругу Ольгу, на прізвисько "Адреналіна" — каже Катерина Сучкова. — Вона влетіла в стовп. За вісім днів померла. Їй було 26 років. Водія не знайшли.

Столичні мотоциклісти створили організацію "Мотохелп". Там є диспетчер, якому вони можуть зателефонувати в разі аварії чи поломки. Волонтери одразу виїжджають на виклик.

— Таким чином не дозволяємо порушувати наші права, — кажуть члени "Мотохелпу". — Бо даїшники малюють неправильні схеми, роблять винними мотоциклістів.

Зараз ви читаєте новину «Мотоцикліста Дениса Худова іномарка протягла 800 метрів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути