Ексклюзиви
вівторок, 26 липня 2011 07:00

Монаха Олександра Алексєєва закопали живцем

Автор: Фото надані Храмом страстотерпців Миколи і Олександра
  Олександр Алексєєв був інвалідом І групи. Торік постригся у монахи
Олександр Алексєєв був інвалідом І групи. Торік постригся у монахи

21 липня в селі Кам'янське Василівського району Запорізької області побили 78-річного Олександра Алексєєва. Опісля засипали землею. Згодом чоловіка відкопали, однак він помер у лікарні.

Олександр Алексєєв — інвалід першої групи, ходив із милицями. Був служкою у храмі страстотерпців Миколи і Олександра у селі Верхня Криниця Василівського району Запорізької області. Торік постригся в монахи. У храмі його називали отцем Лазарем.

— Очень был добрым старичком. Его все любили. Нам очень его жаль, — каже  ієромонах Михайло, настоятель храму страстотерпців Миколи і Олександра православної церкви Московського патріархату.

Кілька днів тому монах поїхав у місто Пологи до знайомих. На зупинці "Чекрак" у селі Кам'янське зустрів знайомих чоловіка і жінку. Ті запросили його в гості. Разом випивали, стали сваритися. 61-річна господиня вдарила монаха молотком по голові. Той знепритомнів. Господарі вирішили, що помер, винесли на вулицю і прикопали. Зранку їхня донька почула стогони. Алексєєва відкопали і відвезли в лікарню.

Проти жінки порушили кримінальну справу. Тіло Алексєєва міліціонери не віддають на поховання. Кажуть, його особу остаточно не встановили, бо при чоловікові не було документів.

— Не нужно называть монаха святым. Мы просто хотим его похоронить. Для этого нужен специальный монашеский обряд, — каже настоятель храму. — Уже выкопали ему могилу.  Над ней уже два дня сидит Халва, любимый кот отца Лазаря.

Зараз ви читаєте новину «Монаха Олександра Алексєєва закопали живцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути