четвер, 05 липня 2012 06:30

Міліціонерів затримували з автоматами

3 липня в центрі міста Ясинувата під Донецьком сталася автомобільна аварія зі стрільбою. Близько 15.00 автоматні черги було чути на Макіївському кільці.

— Мені знайома подзвонила, що на Макіївському кільці стріляють. А за півгодини я сама їхала в автобусі повз це місце. Бачила три чи чотири понівечені машини та багато людей у камуфляжах. Вони поклали чоловіка обличчям на асфальт, заламали йому руки. На машині були сліди від куль, — розповіла місцева 56-річна Валентина Новікова.

Дорога була перекрита з 17.00 до 20.00.

— Це спецоперація Служби безпеки України — затримували співробітників лінійного відділу міліції на станції Ясинувата — начальника відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків та начальника слідства. Вони втікали на машинах, їх переслідували. Джип СБУ пішов на таран і зупинив БМВ-7, в якому їхав начальник міліції. Слідчий утік на обстріляній  машині. Але пізніше спецназівці затримали його. У машинах були гроші, — розповів працівник донецької міліції, який просив його не називати.

Співробітник СБУ з травмами середньої тяжкості потрапив у лікарню.

За однією з версій — обох затриманих підозрюють у торгівлі наркотиками, за іншою — вони втікали з величезним хабаром, який їм сплатили наркомани.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонерів затримували з автоматами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути