вівторок, 08 лютого 2011 05:15

Міліціонер Богдан Мілько застрелився у ванній

Автор: фото з сайта www.odnoklasniki.ru
  Кременчужанин Богдан Мілько
Кременчужанин Богдан Мілько

Два тижні не дожив до 26-річчя Богдан Мілько із міста Кременчук Полтавської області. Він працював старшим сержантом державної служби охорони. Уранці 3 лютого вистрелив собі у скроню із табельної зброї — пістолета Макарова.

— Він працював інспектором супроводження спецпідрозділу "Титан" у складі інкасаторської групи. Після зміни вранці заїхав додому. Як каже його батько, зайшов пригнічений, розстроєний. Пішов у ванну, через кілька хвилин батько почув постріл, — розповідає Юрій Сулаєв з обласної міліції.

У Кременчуцькому міжрайонному відділі Державної служби охорони Мілько працював чотири з половиною роки.

— Жив з батьками і сестрою. Такий веселий завжди, привітний. Учився на п'ятому курсі на юриста. До нас заходив нечасто, але як забіжить, бувало, питаю, чи не женився. А він весело так: "Ще ні!". Я його в зяті придивлялася, — говорить працівниця міжрайвідділу. Не називається.

Друзі та знайомі шоковані смертю Богдана.

— Ми дуже близько дружили. Вступали разом до інституту, з того часу вчилися, спілкувалися, — говорить полтавка Ніна Бузіна, 30 років. —Жив у мене на квартирі, коли приїжджав у Полтаву на сесію. Це був мій найкращий друг.

Кременчуцькі інтернет-видання повідомляють, що загиблий був охоронцем народного депутата — міського голови Кременчука Олега Бабаєва. Нардеп це заперечує. Деталі загибелі розслідує спецкомісія Міністерства внутрішніх справ.

Зараз ви читаєте новину «Міліціонер Богдан Мілько застрелився у ванній». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути