середа, 24 лютого 2010 07:01

Мера Харкова підозрюють у вживанні наркотиків

Червонозаводський райсуд Харкова розглядає справу Олега Медведєва. Його звинувачують в організації замаху на мера Михайла Добкіна.

2006 року Медведєв був депутатом Московського району Харкова. Опівночі 28 червня на просп. Гагаріна на нього напали. Побили, відрізали шматки вух, носа, порізали ноги, сідниці. Закривавленого депутата врятували лікарі. Він не звертався до міліції.

Харковом ширилися плітки. Мовляв, Медведєв причетний до угруповання, яке постачає до Харкова кокаїн. Наче хтось із міського начальства замовив йому наркотики для своєї подруги. Отримав розведений товар. Розгнівався. Згодом депутата побили і скалічили. Щоб, мовляв, не дурив своїх. Надрізи на вухах — довічна мітка людини, яка скоїла аморальний вчинок проти "братви".

Медведєв два роки лікувався за кордоном. Йому зробили кілька пластичних операцій. Щойно повернувся до Харкова, як його затримали міліціонери. Звинуватили в організації замаху на мера Михайла Добкіна, секретаря міськради Геннадія Кернеса і його сина Кирила. Виконавцями були раніше засуджений Сергій Михайличенко, а також Андрій Мальцев та Ігор Леонідов.

У суді 12 лютого Медведєв зізнався, що передавав наркотики Добкіну через спільника.

У мерії звинувачення не коментують.

— Добкін веде здоровий спосіб життя, займається спортом, — стверджує один із заступників міського голови Ігор Шурма. — Я знаю, скільки метрів щодня пропливає він у басейні.

Здати кров на аналіз на вміст наркотиків мер не хоче.

— Ну, аналізи здають лише хворі люди, — пояснює Шурма.

Зараз ви читаєте новину «Мера Харкова підозрюють у вживанні наркотиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути