Ексклюзиви
четвер, 24 листопада 2011 07:45

Лікар вимагав сім тисяч доларів за посаду

— У цьому центрі я працюю, відколи його відкрили — 11 років. По крупинці його будували. Маємо обладнання, як у приватних клініках. До нас приїжджали за досвідом американці, завжди тільки позитивні відгуки, а тут такий плювок, — каже Зеновія Івасівка, 58 років, заступник директора Львівського обласного центру репродуктивного здоров'я.

18 листопада в закладі затримали директора Юрія Іваночка, 60 років. Він вимагав $7 тис. за працевлаштування. Директор очолює заклад із 2003-го. Раніше працював у Львівському вендиспансері.

— У прокуратуру звернулася жінка. Повідомила, що директор вимагає в неї 7 тисяч доларів за працевлаштування на посаду гінеколога. 18 листопада під час отримання хабара його затримали, — повідомляють у міській прокуратурі. Там порушили кримінальну справу. Лікарю загрожує до 10 років в'язниці.

Центр репродуктивного здоров'я розташований на вул. Короленка, 9. У закладі безкоштовно проводять лікування, діагностику та обстеження людям, які планують дітей.

— Це стрес для всього колективу, — каже Зеновія Івасівка. — У нас штат сформований — 23 лікарі. Нові вакансії з'являються рідко — хіба декретні місця. Зарплати, як у всіх державних лікарів.

Зараз ви читаєте новину «Лікар вимагав сім тисяч доларів за посаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути