пʼятниця, 01 червня 2018 06:25

Кремлівські спецслужби можуть влаштувати гучне політичне вбивство

— Гра не завершена. Російські спецслужби виставили не найкращим чином. Тепер справа честі для них — ліквідувати Аркадія Бабченка, — каже політтехнолог 43-річний Тарас Березовець.

— Зараз має наступити момент істини. Це справжня перевірка наших спецслужб. На кону — репутація української і російської контррозвідки. Думаю, росіяни розгортатимуть операцію з ліквідації Бабченка. Щоб показати: те, що їх виставили клоунами, не відповідає дійсності.

У РФ існує розстрільний список. Росіяни планували одночасно ліквідувати трьох опозиціонерів. Бабченко був перший. Наші спецслужби заявляли, що в Україні є кілька постійних кремлівських груп кілерів. Якщо надійде команда на ліквідацію, вони знають, де їхні жертви, як пересуваються.

Практика показує: навіть англійська контр­розвідка неефективна. Навіть на території Великої Британію людині, яка працювала із західними спецслужбами, не змогли гарантувати безпеки (йдеться про колишнього російського отруєного розвідника Сергія Скрипаля. — ГПУ).

Є дві країни у світі, де росіяни не наважаться здійснювати політичні вбивства — США й Ізраїль. Але якщо отримають ­команду на ліквідацію, наприклад, Гарі Каспарова, який живе у Нью-Йорку, то мають усі можливості довести справу до кінця. Інші ж країни відкриті для роботи російських кілерів.

Бабченко не залишився в Чехії з фінан­сових причин. Був змушений виїхати в ­Україну.

Росіяни хочуть показати: Київ — небезпечне місце. Їдьте краще подалі, на Захід. У кремлівських спецслужб є велика спокуса влаштувати гучне політичне вбивство. Після ляпаса, який їм дали у справі Бабченка, вони можуть піти на таке.

Зараз ви читаєте новину «Кремлівські спецслужби можуть влаштувати гучне політичне вбивство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути