Ексклюзиви
вівторок, 31 жовтня 2017 06:45

Колишній прокурор утік із місця аварії

У Харкові затримали колишнього прокурора 36-річного Максима Марченка. Увечері 22 жовтня за кермом БМВ протаранив інший автомобіль "Славута". Після аварії втік.

— ДТП сталося на Салтівському шосе. Там завжди жвавий рух. Свідки бачили, як Марченко на великій швидкості в'їхав у задню частину "Славути". Від удару машини викинуло у кювет, — розповідає громадський активіст Антон Сосницький, 29 років. — Люди кинулися допомагати. Водій і пасажир легковика були непритомні. Їм одразу викликали "швидку". Марченко був п'яний, в автомобілі відчувався запах алкоголю. Свідки затримали його. Та потім приїхали невідомі на автомобілі "Мерседес Віто". Зняли з БМВ номерні знаки й забрали Марченка до приїзду поліцейських.

Максим Марченко працював начальником відділу прокуратури у Харківській області. Його звільнили 2011-го.

У автомобілі "Славута" їхали двоє чоловіків 40 і 43 років. Один із них — працівник управління пенсійного фонду в області.

— Мають тяжкі травми. Перебувають у реанімації. Водія БМВ затримали. За попередніми висновками, саме він був винуватцем аварії, — каже Сергій Чиж із Харківської обласної поліції.

Протаранив трамвайну зупинку з людьми

Харків'янина 46-річного Андрія Полтавця затримали п'яним за кермом. У травні 2008-го він на "Мітцубісі L-200" протаранив трамвайну зупинку на вул. Полтавський шлях у Харкові. Загинули шестеро людей. Серед них — вагітна жінка та двоє дітей. Полтавець був напідпитку. Його ув'язнили на 10 років. У вересні 2015-го звільнився достроково. Своє нещодавнє ­порушення заперечує.

— В автомобиле жены была неисправность. Мне надо было проверить — устранил я ее или нет. Поэтому и сел за руль. В тот день не употреблял. Выпил 300 грам накануне. Видимо, алкоголь из организма не вышел, — говорить Полтавець.

Андрія Полтавця можуть ув'язнити на рік.

Зараз ви читаєте новину «Колишній прокурор утік із місця аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути