Ексклюзиви
понеділок, 04 грудня 2006 18:31

Ірину викрав рідний батько

36-річний безробітний Олексій із Вінниці зустрів свою доньку після уроків, посадив у таксі й відвіз до Києва. Там поселився у готелі "Турист". Через кілька днів планував назавжди податися до рідного батька в США.

За кілька годин до Ленінського райвідділу міліції Вінниці зателефонувала мати першокласниці Ірини 29-річна Валентина. Жінка сказала, що її донька не повернулася зі школи. Правоохоронці відразу опитали учителів. Педагоги сказали, що Ірина побігла до чоловіка, обійняла й сама швидко вскочила у таксі. З опису Валентина впізнала свого колишнього чоловіка, батька дівчини.

— Мене це не заспокоїло, — розповідає Валентина "ГПУ". — Бо ж нічого путнього від Олексія чекати не можна.

Олексій і Валентина жили у цивільному шлюбі кілька років. Коли розійшлися, донька залишилася з матір"ю. Батько лише зрідка провідував малу. Торік він незаконно продав за $25 тис. квартиру рідної сестри Валентини. Ховався від міліції.

На батька з донькою правоохоронці вийшли після того, як допитали водія таксі.

— У нього навіть паспорт був підробний, — каже "ГПУ" 30-річний Олександр Король, начальник Ленінського райвідділу міліції Вінниці. — Фотографія його, а прізвище — інше.

Проти чоловіка поки що порушили кримінальну справу лише за незаконно продану квартиру. За викрадення дівчинки можуть і не покарати. Олексій стверджує, що перед від"їздом до США хотів показати доньці столицю. Забирати із собою не планував.

Зараз ви читаєте новину «Ірину викрав рідний батько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути