Ексклюзиви
четвер, 29 січня 2009 17:58

Інспектору ДАІ спалили "мерседес"

Водії міста Кіровоград б"ють працівників державної автомобільної інспекції, які виписують порушникам штрафи. Одного інспектора оббризкали сльозогінним газом і покалічили біля будинку, іншого подряпала жінка-водій, яка дізналася про суму штрафу. Двом спалили власні автомобілі.

38-річному інспектору дорожньо-патрульної служби кинули пляшку із запалювальною сумішшю в машину "Мерседес-Бенц 3000" 1995 року випуску. Автівка згоріла вщент. Так помстилися порушники, яких інспектор фотографував на спеціальний пристрій "Візир". На тину залишили напис "Гребень фотограф".

За кілька днів до цього невідомі вкрали й спалили "ладу" восьмої моделі, яка належала іншому даїшникові.

— Ми шоковані, — каже Микола Ткаченко, який працює в ДАІ понад десять років. — Подібної агресії ми не очікували. Зараз на чергуванні стільки погроз чуємо, що раніше за рік чули. Я нещодавно виписав штраф 425 гривень водієві, який проїхав перехрестя на червоне світло. Так він сказав: "Пора уже вас відстрелювати". Ми не боїмося, але ж у нас є родини. Усе одно будемо зупиняти і штрафувати — така наша робота. Не хочуть із нами спілкуватися — нехай не порушують.

Кіровоградські водії створили громадську організацію "Сопромат".

— І працівники ДАІ, і водії нині стали заручниками ситуації, — говорить її керівник Ігор Давидов. — Обидві сторони підійшли до зміни законодавства непідготовленими. Ми будемо добиватися, щоб покарання було адекватне провині. Наполягатимемо на перегляді правил дорожнього руху, і внесенні змін до закону, згідно з якими були встановлені нові штрафи.

Зараз ви читаєте новину «Інспектору ДАІ спалили "мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути