пʼятниця, 18 червня 2010 04:06

Ігор Зварич погриз свою справу

600 листів своєї кримінальної справи зіпсував колишній голова Апеляційного адміністративного суду Львівщини Ігор Зварич, 57 років. Він п"ять місяців ознайомлювався з матеріалами. Термін закінчився 15 червня.

— Коли йому давали документи, він виривав сторінки, гриз їх, — говорять у Генеральній прокуратурі. — Таким чином хотів відстрочити розгляд справи. Проте у слідчих були копії документів. Усе відновили за кілька днів.

— Дивує, як прокуратура дозволяє собі заявляти такі речі, — запевняє 26-річна Тетяна Турчина, прес-секретар Зварича. — Виходить, що Зварич мав підточувати по три сторінки справи в день. Всі вивчення справи відбувалися у присутності представника Генпрокуратури. Як вони не помітили цього одразу? Про те, що відсутні деякі докази, ми говорили ще у квітні. Виглядає, що Генпрокуратура тепер просто перекладає відповідальність за втрату.

Нагадаємо, 2 грудня 2008 року проти Ігоря Зварича Генпрокуратура порушила кримінальну справу за хабарництво в особливо великих розмірах. У нього вдома і робочому кабінеті вилучили $1 млн і 2 млн грн. Арештували 9 березня 2009 року. В ізоляторі екс-суддя оголошував голодування, схуд на 20 кг.

Зараз ви читаєте новину «Ігор Зварич погриз свою справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути