Ексклюзиви
середа, 06 січня 2021 07:15

Христину Новицьку знайшли мертвою в Туреччині

У Туреччині 3 січня знайшли мертвою українку 25-річну Христину Новицьку. Жила на орендованій віллі в Бодрумі.

Христина родом із Києва. Закінчила столичний національний лінгвістичний університет, вивчала східні мови. В Туреччині працювала перекладачем, викладала в школі танців у торговому центрі в Бодрумі. Розшукувати її почала мати Галина Новицька, яка не могла додзвонитися з України. Попросила друзів Христини навідатися до доньки. Коли ті не достукалися, викликали поліцію.

Христину Новицьку знайшли на стільці. Руки були за спиною в кайданках, на голові — поліетиленовий пакет. Три замки сталевих дверей вілли замкнені зсередини, на вікнах — залізні ґрати. Тамтешня поліція схиляється до версії самогубства, каже консул України в Анталії Емір Рустамов.

Христина жила сама, кажуть сусіди й охоронці житлового комплексу.

На записах відеокамер видно, що вдень 31 грудня вона замовляла їжу й більше не виходила. Кайданки також замовила в інтернеті. Проте друзі не вірять у самогубство.

— Христина не виставляла напоказ особисте життя. Але була життєрадісна й весела завжди. Тепер говорять — була в депресії, бо втратила через карантин роботу. Але не віриться. Якщо була безробітна, то могла повернутися додому, — каже знайома, імені просить не вказувати. — Про самогубство — це домисли. Може, хочуть когось прикрити.

Причину смерті Христини з'ясовують турецькі експерти. Тіло родичі забрали в Україну, де також планують провести експертизу.

Зараз ви читаєте новину «Христину Новицьку знайшли мертвою в Туреччині». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути