Ексклюзиви
пʼятниця, 04 вересня 2009 07:14

Хату Пукача хочуть купити

Автор: фото Леонід ЄЗЕРСЬКИЙ
  Будинок в селі Молочки Чуднівського району Житомирської області, в якому півтора року жив екс-генерал міліції Олексій Пукач
Будинок в селі Молочки Чуднівського району Житомирської області, в якому півтора року жив екс-генерал міліції Олексій Пукач

Хату, в якій жив звинувачений у вбивстві журналіста Георгія Ґонґадзе екс-генерал міліції Олексій Пукач, хочуть купити за 50 тис. грн.

— Місяць тому Ліда Загорулько (співмешканка Олексія Пукача. — "ГПУ") прийшла виписувати сина, — каже 60-річний Петро Кривицький, сільський голова села Молочки Чуднівського району Житомирщини. — Заявила секретареві, що в неї є лист із Києва. Наче хтось хоче купити її хату за 50 тисяч гривень. Але така в нас не коштує більше 10 тисяч — тут же глуш.

Хата Лідії Загорулько за 1,5 км від центру села. Цегляний дім на три кімнати звели 60 років тому. Дерев"яні віконні рами пофарбовані у фіолетовий колір. В обійсті є криниця, погріб, хлів, літня кухня. Перед двором ростуть квіти, кущ калини. Поряд живе колишня листоноша з чоловіком, з іншого боку — безробітний Михайло Гундич. У цій хаті Олексій Пукач мешкав півтора року. Обробляли з Лідією Загорулько 91 сотку городу. Селяни знали екс-генерала як капітана далекого плавання Петра Івановича.

— Там ніхто зараз не живе. — каже сільський голова. — Біля хати стояв трактор, так ніби брат Ліди з Вінниччини забрав. Три корови та бичка віддала іншому братові. З городів іще нічого не зібрала. Син її виписався, наче десь у Луганськ до дівчини уїхав.

У Молочках є школа, два фельдшерсько-акушерські пункти, бібліотека, клуб, відділення пошти, два магазини, будується церква. У 203 дворах мешкають 594 людини, працюють переважно в агропідприємствах "Україна" та "Комплекс "Агромарс"".

Зараз ви читаєте новину «Хату Пукача хочуть купити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути