пʼятниця, 18 січня 2019 07:25

Григорій Бучумаш повісився після ДТП

У селі Бокове Любашівського району на Одещині 42-річний Григорій Бучумаш повісився 16 січня. Напередодні збив двох школярок — 13-річну Альону Шевченко та Олександру Тансаголо, 15 років. Із місця аварії втік, покинувши машину. Дівчат із травмами забрали до районної лікарні.

— Все село в шоці, що Гриша на таке пішов. Шкода, бо зла нікому не робив і старався всім помогти та підтримати, — розповідає Валентина Тимофійчук із Боківської сільської ради. — Він непитущий зовсім. Того вечора була слизька дорога. Певно, машину занесло на дівчат. Коли збив їх, перелякався і втік.

Григорій Бучумаш із співмешканкою Любов'ю Чокіною виховував трьох дітей — двох доньок і сина. Працював різноробом. Жінка — домогосподарка.

— Роботи в селі немає. То Гриша влаштовувався, куди доводилося. Останнім часом в Одесі працював. А 18 січня мав їхати на заробітки в Польщу, паспорт закордонний та всі документи зробив, — продовжує Валентина Федорівна. — Жінка за копійки доглядала за самотньою місцевою 88-річною Надією Козаковою. Вона в них у кухні літній живе. Тримають ще корів, молоко здають.

Після аварії Гриша всю ніч плакав. Місця собі не знаходив, переживав. Жінка, як могла, підтримувала. А вдосвіта знайшла його повішеним у сараї. Більше підтримати не було кому. Батьки Гриші та Люби померли.

Життю потерпілих в аварії школярок нічого не загрожує. Вони під наглядом лікарів.

— Дівчата йшли узбіччям, за напрямком руху транспорту. Обставини ДТП встановлює слідство, — каже Любов Гордієвська з обласної поліції.

Поховали Григорія Бучумаша 18 січня.

Зараз ви читаєте новину «Григорій Бучумаш повісився після ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути