пʼятниця, 10 березня 2017 06:45

Голова районної ради побив журналіста

Під час сесії голова Зіньківської районної ради 47-річний Сергій Нерозя побив журналіста 63-річного Володимира Понежу. Не сподобалася, що той знімав засідання на відео.

Володимир Понежа — журналіст із Полтави, активіст Комітету народного контролю.

— Голова побачив включені відеокамери і сказав їх прибрати. Через деякий час до мене підійшли двоє чоловіків у спортивному. Вивели у коридор. Потім приєднався Нерозя. Сказав пройти у підвальне приміщення. Подумав, що хоче поговорити наодинці. Пропустив мене вперед і вдарив у голову, посипалися стусани. Схопив за шию і придушив, — розповідає Понежа.

Сергій Нерозя провину заперечує.

— Випадково йшов повз той закапелок. Побачив, як голова райради з двома хлопцями гамселять Понежу. Підбіг і почав рознімати. Неподалік стояли депутати. Я до них: чого не розбороняєте. Сказали, що нічого не бачили, — говорить 55-річний Віталій Панченко, голова Зіньківської райдержадміністрації.

Понежа зняв побої. Наступного дня його стан погіршився. Чоловік кілька років користується кардіостимулятором. Після побиття він змістився. Володимира Івановича направили на стаціонарне лікування.

Зараз ви читаєте новину «Голова районної ради побив журналіста». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути