четвер, 02 серпня 2007 07:08

Євпаторійський маніяк убив трьох жінок

Автор: фото: Михайло ПЕРКОВ
  Фоторобот убивці з кримського міста Євпаторія. Міліціонери просять повідомити до місцевих райвідділів будь-яку інформацію про цього чоловіка
Фоторобот убивці з кримського міста Євпаторія. Міліціонери просять повідомити до місцевих райвідділів будь-яку інформацію про цього чоловіка

Тіло 18-річної Олени Лаптаєвої з курорту Євпаторія, що в Криму, знайшли вранці 24 травня неподалік її будинку майже в центрі міста. Дівчину душили, кололи й різали ножем. Сумка з мобільним телефоном і документами жертви лежала неподалік. Таким же способом 19 липня вбили місцеву Олену Чугунову, 24 роки. Дівчат не грабували й не ґвалтували.

Євпаторією ширяться чутки про психа-маніяка. Люди бояться вночі ходити містом.

— У нас давно такого не було, хоча до міста приїжджають відпочивати з усього колишнього Союзу, — каже 22-річна євпаторійка Наталія. — Життя в місті не стихає і вночі. Всі завжди спокійно гуляють.

Неподалік селища Заозерне під Євпаторією 29 липня знайшли тіло 26-річної Олени. Дівчина приїхала відпочивати до Криму з Тернополя. Її порізали ножем і задушили. За годину до лікарні Заозерного прибігла 32-річна Світлана. Жінка була в крові, просила допомоги. Казала, що вночі її порізав незнайомець. Медики викликали міліцію.

Світлана приїхала до Криму з Росії, щоб вклонитися християнським святиням. Вона — глибоко віруюча людина. Жила окремо від усіх в лісопосадці біля озера Мойнаки. Щодня молилася й обмащувала тіло цілющими грязями.

Уночі минулої неділі Світлана йшла до озера й зустріла одинокого чоловіка. Почала з ним розмову. Незнайомець відповів кількома словами й раптово накинувся на жінку. Вдарив ножем в живіт. Світлана вирвалася й утекла. Вона добре запам"ятала обличчя нападника. В міліції склали фоторобот.

Слідчі кажуть, що всі попередні вбивства молодих жінок  справа рук чоловіка, на якого склали фоторобот. Очевидно, він психічно хворий. Швидше за все, місцевий.

— Жінка, яка залишилася живою, розповідає небагато, — каже начальник прес-служби Олександр Домбровський. — Спочатку хоче висповідатися священикові.

У міліції Євпаторії відмовляються говорити про напади.

— Журналісти все неправильно пишуть, — відрізає заступник начальника карного розшуку міськрайвідділу Сулейман Абдурахманов. — Ніякого маніяка в місті немає.

Зараз ви читаєте новину «Євпаторійський маніяк убив трьох жінок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути