середа, 09 липня 2008 07:08

Євген Кононенко зарізав сусіда через собаку

Євген Кононенко зарізав сусіда через собаку

Надвечір 17 червня 60-річний миколаївець Євген Кононенко вийшов у двір вигуляти собаку. Мешкає чоловік у багатоквартирному будинку по вул. Ентузіастів.

Поряд 25-річна сусідка вигулювала свого песика. Стаффордширський тер"єр Євгена налякав сусідську тварину. Жінка попросила Кононенка відійти, але той не послухався. Почала лаятися, погрожувала покликати свого чоловіка та свекра. Вони, мовляв, дужі чоловіки, все життя збирали метал.

Євген був п"яний. Почав битися. На крики жінки вибіг її 30-річний чоловік із батьком 55 років. Стали на захист. Євген попросив почекати, пішов додому. Повернувся з двома ножами.

— Збіглися діти, сусіди, — кажуть в Заводському райвідділі міліції Миколаєва. — Вони все бачили, потім розказували все в деталях.

Кононенко вдарив свекра сусідки в живіт і втік. Поранений помер на місці. Євгена затримали за два тижні. Він ховався в саморобному курені під Миколаєвом. Чоловік запевняє, що захищався від сусідів, які нібито його били.

Євген жив сам, майже 20 років просидів по в"язницях за різні злочини.

Зараз ви читаєте новину «Євген Кононенко зарізав сусіда через собаку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути