субота, 13 вересня 2008 07:15

Олену Фощій підстрелив пенсіонер

Увечері 7 вересня до лікарні райцентру Олександрівка на Кіровоградщині привезли 17-річну Олену Фощій. У неї було прострелене плече.

Дівчина розповіла, що гостювала в подруги у селі Нова Осота. Стояла біля вікна у хаті. Раптом почула постріл, розлетілася шибка, відчула різкий біль. Упала на підлогу. Подруга викликала "швидку" й міліцію.

Наступного дня міліціонери дізналися, що стріляв місцевий літній чоловік Іван, 59 років. Раніше він мешкав із дружиною 49-річною Тамарою. Бив її, тому жінка подала на розлучення й переїхала до іншого будинку. Іван не зміг із цим змиритися. Писав на паркані та дверях гаража лайливі слова, вішав на ворота вінок із кладовища, розбивав камінням шибки. Часто сварилися, як ділитимуть майно.

— Того дня чоловік взяв австрійський карабін часів Другої світової війни, який колись відкопав у лісосмузі, — говорить начальник райвідділу міліції Ігор Мічкур, 43 роки. — Йшов пішки до хати колишньої дружини. Стомився. Зупинився біля оселі Ігоря Козяра — сина Тамари від першого шлюбу. Вирішив вистрілити у шибку. Думав, так злякає її.

Чоловік прицілився й вистрелив у закрите жалюзями вікно. Сам повернувся додому. Карабін сховав у сіннику й ліг спати. По обіді наступного дня його затримали.

Зараз ви читаєте новину «Олену Фощій підстрелив пенсіонер». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути