Ексклюзиви
пʼятниця, 21 червня 2019 07:00

Двоє братів і їхній сусід втопилися у "Москвичі"

18 червня у селі Магдалинів­ка Чаплинського району на Херсонщині поховали братів 5-річного Назара і 17-річного Віктора Лебідів та їхнього сусіда Валентина Маслакова, 35 років.

Утрьох зникли близько восьмої вечора 16 червня на "Москвичі". Наступного дня машину виявили у зрошувальному каналі на глибині 5 м. Вікна були відчинені, салон — без пасажирів. Пізніше їх знайшли мертвими.

Загиблий Віктор торік закінчив 9 класів, навчався у технікумі. Назар ходив у дитячий садок. Вони — наймолодші у родині Сергія і Людмили Лебідів. Подружжя має ще старших сина і доньку.

Валентин Маслаков теж із багатодітної сім'ї, він був середульшим між братом і сестрою. Приїхав до батьків погостювати. Із Лебідями живуть у межу, дружать родинами. Того вечора Валентин із сусідськими хлопцями зібралися до магазину. Щоб не йти пішки взяли "Москвича", що належить батькові братів.

— Десь о 19:00 їх бачили в сільському магазині. Купили води — солодкої, мінеральної й поїхали. Коли батьки кинулися, що зв'язку з ними немає, одразу в поліцію подзвонили. Приїхали і наші, й з області, — розповідає староста села Неля Комарова, 50 років. — Розпитували людей із довколишніх сіл. Хтось сказав, що бачив, як "Москвич" мили в каналі. Що там у них трапилося — невідомо. На плитах лишилися сліди від шин.

— Обидві родини хороші, — додає староста. — У Лебедів хлопці й з двору без дозволу батьків не виходили. З родичами потонулих усе село горює. На похороні не можна було дивитися на матерів, особливо на Людмилу. Кидалася від одного сина в домовині до іншого. Досі перед очима.

Чи справною була машина, чому вона опинилася у воді і хто був за кермом, з'ясовує поліція. Там уже відкрили кримінальне провадження і призначили низку експертиз.

Зараз ви читаєте новину «Двоє братів і їхній сусід втопилися у "Москвичі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути