середа, 23 червня 2010 06:33

Добкін визнав себе винним в автомобільній аварії

У неділю, 20 червня, харківський губернатор 40-річний Михайло Добкін потрапив в аварію. Виїжджаючи своїм джипом "Тойота Ленд Крузер" із другорядної дороги на трасу, він зіткнувся із "Фольксваґеном Ґольф". Обидві автівки відлетіли й пошкодили припаркований "Фольксваґен Пассат".

Аварія сталася за 30 км від Харкова, близько третьої дня, на трасі поблизу міста Зміїв. Туди родина губернатора переїхала на літо.

— Один із винуватих — я сам, — говорить Михайло Добкін. — Я виїжджав із другорядної дороги на головну. На жаль, не помітив зліва від мене машину. Та автівка теж їхала швидко. Але я вважаю, що мені потрібно було бути уважнішим.

Після зіткнення Добкін викликав ДАІ та "швидку". 26-річний чоловік із "Фольксваґен Ґольф" не постраждав. У його машини зігнуте ліве крило й двері.

У припаркованому "Фольксваґені Пассат" сиділа 25-річна жінка. В її авто розбите праве переднє крило, дверцята й погнуте колесо. Допомога лікарів нікому не знадобилася.

— Нам пощастило, — каже Добкін. — Якби машини зіткнулися хоч трохи не так, то самі б звідти не пішли. Швидкість була чимала.

До зведень Державтоінспекції ця транспортна пригода не потрапила. Немає її й у медичній статистиці.

— Цей інцидент можна вважати вичерпаним, — заявляють в обласному управлінні Міністерства внутрішніх справ. — Сторони не мають одна до одної претензій.

Зараз ви читаєте новину «Добкін визнав себе винним в автомобільній аварії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути