пʼятниця, 06 жовтня 2017 07:30

Димінський не співпрацює зі слідством

Причетність мільйонера 62-річного Петра Димінського до аварії, в якій загинула 31-річна Наталія Тріла, поки що не довели. Правоохоронці чекають результатів ДНК-екпертизи, що роблять у Києві.

— Говорити про причетність Димінського передчасно, — каже Віталій Невгад із Націо­нальної поліції України. — Експертиза біологічних зразків, узятих в автомобілі й офісі бізнесмена, триває. Проводять великий обсяг ­робіт.

Автомобільна аварія сталася 18 серпня близько 15:00 на трасі Львів — Краковець. "Опель", яким керувала Наталія Тріла, протаранив "Мерседес". За його кермом був Петро Димінський, за словами очевидців. Він — власник футбольного клубу "Карпати" й телеканала ZIK. Проте провину на себе взяв охоронець мільйонера Андрій Борщ, 43 роки.

Його тримали під вартою. За два тижні відпустили під цілодобовий домашній арешт, за рішенням апеляційного суду. Димінський фігурує у справі як свідок. 6 вересня обшукали його офіси, провели додаткові експертизи й ­огляд автомобіля.

Сам мільйонер після аварії вилетів приватним літаком зі Львова до швейцарської Женеви. Досі не повернувся. Зі слідством не співпрацює. Якщо з'ясують, що за кермом "Мерседеса" був саме Димінський, його оголосять у міжнародний розшук.

Зараз ви читаєте новину «Димінський не співпрацює зі слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути