Ексклюзиви
четвер, 03 квітня 2008 07:05

Десятикласник помер від горілки

Десятикласник помер від горілки

15-річний Віталій Мацола із села Тарасівка Тячівського району Закарпаття захлинувся блювотинням 30 березня. Перед тим хлопець напився горілки.

— У неділю зранку Віталій із друзями пішов на пікнік, — розповідає сільський голова Тарасівки Іван Декет. — Хлопці пили горілку та вино. По обіді перехожі побачили Мацолу в канаві. Він п"яний спав просто неба. Одна із жінок запропонувала перенести Віталія до себе. Сказала: несіть його в хату, бо помре на вулиці. Поклали хлопця у ліжко.

Господиня кілька разів спускалася з другого поверху перевірити, чи все гаразд. Коли зійшла черговий раз, побачила, що з рота у Віталія тече блювотиння. Покликала на допомогу сусідів, викликала "швидку". Та хлопець був мертвим — захлинувся.

Віталій був наймолодшим у багатодітній родині. Ходив до десятого класу сільської вечірньої школи. У сім"ї є ще восьмеро дітей. Мати хлопця — домогосподарка, батько — важкохворий.

Зараз ви читаєте новину «Десятикласник помер від горілки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути