пʼятниця, 28 січня 2011 10:09

Даїшники розстріляли "мерседес"

26 січня о 3.30 хмельницькі даїшники побачили біля клубу "Шторм" сірий "Мерседес-280". Водій почав тікати. Вискочив на міжнародну трасу Житомир–Чернівці.

Понад 50 км "мерседес" тікав від інспекторів. Не давав обігнати себе, кілька разів створював аварійну ситуацію, їхав по зустрічній смузі, ледь не зіткнувся з КамАЗом. Врятувало те, що вантажівка виїхала на узбіччя. У місті Красилів заїхав у глухий кут і став. Щойно підійшли інспектори, водій дав задній хід.

— Саня Пілатовський хотів розбити вікно, не вийшло. Вистрілив вверх, а потім прострілив ліві заднє і переднє колеса, — каже інспектор ДАІ 26-річний Олег Шиян, який теж наздоганяв іномарку. — Доки хлопці побігли до своєї "дев'яносто дев'ятки", "мерс" розвернувся і поїхав у місто.

Переслідуваний автомобіль їхав по тротуару.

— Колеса пробиті, слизько, а він летить, — розповідає Олег. — Два рази викидало на тротуар, чуть людей не позбивав. А ми в місті стріляти не можемо. За Красиловом він звернув на поле. Якось я обійшов його справа, а напарник Сергій Чорний вистрілив угору і по колесах. Випустив усю обойму, але він усе тікав.

Іномарка доїхала до села Западинці.

— Там дорога ширша. Я його обігнав, і перекрив своєю машиною. А ззаду перекрив Діма Мантуляк. Я водітєля схопив за руку і витягнув. Він такий п'яний, що не міг говорити, — додає Олег Шиян.

Затриманим виявився 30-річний Олександр Крук із Хмельницька. Документів на авто і водійських прав не мав.

— Під машиною лежав пістолет "Шмайсер" зі стертими номерами, — розповідає Олег Шиян. — Патрон був у патроннику і курок зведений.

Наступного ранку Крук розповів міліціонерам, що увечері полаявся із батьком та дівчиною, сам випив пляшку коньяку.

Зараз ви читаєте новину «Даїшники розстріляли "мерседес"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути