Ексклюзиви
середа, 13 лютого 2008 07:06

Чоловіки в міліцейській формі грабували пасажирів

Наприкінці січня правоохоронці затримали п"ятьох чоловіків, які два роки грабували пасажирів на Стрийському автовокзалі у Львові.

Із фальшивими посвідченнями працівників міліції шахраї зупиняли поодиноких пасажирів ранкових рейсів. Вимагали показати, що ті везуть у сумках. Мовляв, шукають наркотики. Після огляду з гаманців людей зникали гроші. Ті думали, що їх пограбували правоохоронці й боялися скаржитись.

— Я приїхав уранці з Польщі. Вирішив дочекатися на вокзалі маршрутки до свого міста, — розповідає 23-річний Андрій Шутко з міста Стрий на Львівщині. — Людей майже не було. Підійшов міліціонер і запитав, чи в мене немає наркотиків, зброї або валюти. Я показав 150 доларів. Відтоді їх не бачив.

До групи входили 32-річний Олександр Павленко, 33-річні Ігор Левко та Віктор Білозеров, Ігор Бокало, 35 років, та Ігор Сіулько, 38 років. Нині чоловіки чекають завершення слідства.

— Вилучені посвідчення підроблені, а самі чоловіки ніколи не мали жодного відношення до міліціонерів, — говорить начальник Львівської обласної міліції Василь Пісний, 45 років.

Зараз ви читаєте новину «Чоловіки в міліцейській формі грабували пасажирів ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути