Ексклюзиви
пʼятниця, 10 серпня 2018 07:05

Чоловік скоїв самогубство після вбивства доньки

У лісосмузі поблизу села Кам'янка Житомирського району з ножовими пораненнями знайшли 34-річного чоловіка та його 8-річну доньку. Були на передніх сидіннях у жовтому "Рено Кенго". Автомобіль помітила місцева ­дівчина, коли вигулювала пса.

— Собака дивно поводився. Раптом закляк, не хотів іти. Потім я побачила машину. З вікна біля водійського сидіння звисала рука. Була синього кольору. Я одразу подзвонила батькам. Вони прийшли, викликали поліцію, — розповідає Софія Ананьєва.

Загиблі — жителі Житомира. Чоловік поїхав із донькою у невідомому напрямку 2 серпня. Вдома залишилися його дружина і 10-річний син. У передсмертній записці нарікав на побутові негаразди та непорозуміння в родині.

— Написав: "Спасибо, за испорченую жизнь". У нього з горла стирчав ніж. Голова дівчинки була прикрита кофтою. Мала кілька ножових поранень, — говорить свідок Катерина Жукова.

Чоловік убив доньку, а потім скоїв самогубство, за попередньою версією слідства. ­Дівчинка мала вади зору, навчалася у спеціалізованому інтернаті.

— Про зникнення чоловіка й доньки матір у поліцію не заявляла. Вирішила зачекати до 6 серпня. Якщо до того часу не з'явилися б — подала б у розшук, — каже Алла Ващенко з обласної поліції.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік скоїв самогубство після вбивства доньки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути