вівторок, 15 травня 2018 00:05

Чоловік підпалив себе на майдані

На Театральному майдані в Луцьку Волинської області 60-річний чоловік облився бензином і підпалив себе запальничкою увечері 13 травня. Сталося це під час концерту до Дня матері.

— Чоловік шумів, привертав до себе увагу. Ведуча концерту покликала поліцейських і військових, які стежили за порядком. Коли він їх побачив, зробився агресивний. Лаявся, — розповідають у луцькій військовій частині №1141 Національної гвардії. — Військові перекрили чоловікові дорогу. Тоді він облився, підпалив себе й почав іти. Патрульний Роман Біліч зняв із себе кітель і намагався загасити вогонь.

Чоловіка забрали до міської клінічної лікарні.

— У нього обгоріла голова й тулуб. Загалом обпік майже 30 відсотків тіла, — каже заступник головного лікаря Андрій Смольянінов. — Стан чоловіка стабільно важкий. Він притомний, є шанси на одужання.

Чоловік має психічне захворювання, перебуває на обліку в психіатричній лікарні. 3 листопада 2017-го він розлив бензин у міському відділі поліції. Погрожував підпалити себе та приміщення. Після цього його на місяць арештували.

Зараз ви читаєте новину «Чоловік підпалив себе на майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути