середа, 07 березня 2012 00:30

Банкомати обкрадали двічі за три дні

Увечері 29 лютого в місті Біла Церква Київської області пограбували банкомат банку "Фінанси і кредит". Він стоїть біля магазину "Гермес" на вул. Героїв Чорнобиля, 8/8. Злодії забрали 231 тис. грн.

— Цей банкомат не має ні сигналізації, ні відеоспостереження, — каже Тетяна Гадомська з білоцерківської міліції. — Є лише комп'ютерний зв'язок із банком. Напередодні крадіжки він зник.

— А охорону банку це ніяк не стривожило, — додає 41-річний Микола Жукович з обласної міліції. — Майже добу нічого не робили. У цей час злодії вирізали задню стінку і витягли касету з грошима.

Міліціонери шукають грабіжників. 2 березня так само обчистили банкомат "Фінанси і кредит" у місті Бровари. Він стоїть у коридорі магазину "Біла ворона". Забрали 110 тис. грн.

Торік в Україні пограбували 50 банкоматів, за два місяці цього року — 11.

— Кількість крадіжок із банкоматів зростає, — каже 43-річний Володимир Поліщук, речник МВС. — Злодії розуміють, що гроші легко взяти просто з вулиці. До пограбувань призводить нехтування керівництвом банків елементарних правил безпеки.

Зараз ви читаєте новину «Банкомати обкрадали двічі за три дні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути