вівторок, 27 березня 2012 06:15

Банкіра розстріляли у "мерседесі"

Увечері 19 березня у селі Софіївська Борщагівка під Києвом невідомі розстріляли "мерседес" 38-річного Сергія Дядечка. Випустили з автомата 29 куль. 20 з них попали у машину. Поранили банкіра, його водія і двох перехожих. Дядечко зумів утекти.

Сергій Дядечко — заступник голови правління банку "Союз". Раніше був власником баскетбольного клубу "Донецьк", працював віце-президентом  "Родовід Банку", що збанкрутував. Жив у двоповерховому особняку на вул. Озерна — навпроти сільського голови. Завжди їздив з охоронцями. Однак у момент нападу був без них. Його маєток постійно охороняли троє.

— Наступного дня після замаху він з родиною вилетів з України, — каже Анатолій Захарченко, міністр внутрішніх справ.

Міліціонери розглядають кілька версій замаху. Перша — на Дядечка напали через його діяльність у "Родовід Банку", друга — хотіли вкрасти машину. Новий "Мерседес S550" коштує близько 1 млн грн. Третя версія — замах був імітований. Мовляв, банкірові загрожувало кримінальне переслідування за діяльність у "Родовід Банку", а після замаху він може отримати притулок за кордоном. Четверта — хотіли лише налякати його.

Зараз ви читаєте новину «Банкіра розстріляли у "мерседесі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути