Ексклюзиви
вівторок, 26 лютого 2008 07:01

46-річний киянин ґвалтував власних доньок

46-річний киянин ґвалтував власних доньок

"Повернись. Нагнись. Не роби невдоволене обличчя", — наказував 46-річний киянин 12-річній доньці. Чоловік ґвалтував малу й усе знімав на відео. Деякі пози фотографував, знімки згодом перемальовував.

Плівки носив на друк до фотосервісу в Деснянському районі столиці. Саме його працівники запідозрили клієнта у збоченнях, бо на знімках були неповнолітні. Повідомили міліцію.

Чоловіка затримали наприкінці січня. Він працював охоронцем приватної фірми, яка орендує приміщення на території Київського радіозаводу. Тут і мешкав у комірчині. Колеги називають його добряком.

Невеличка кімната охоронця нагадує порностудію. Скрізь висять фото оголених дівчат, багато неповнолітніх. Міліціонери знайшли сумку зі знімками. Вони складені в конверти, підписані, як-от "Лена. Киев. Дарница. 1985". Серед них — 59 фотокарток і 19 проявлених плівок із доньками чоловіка. Знайшли відеокасету, книжку "Секрети гіпнозу".

— Він запрошував до себе доньок віком 17, 16 та 12 років, — розповідають у прес-службі МВС України. — Пропонував спробувати себе в ролі моделі, вмовляв фотографуватися голими. Просив танцювати перед камерою, виконуючи його вказівки. Обіцяв за це подарунки. Дівчата погоджувалися, бо жили з матір"ю у селі й бідували. Після зйомок батько ґвалтував доньок.

Чоловік родом із Черкащини. Невисокий, худорлявий, ходив у старій потертій дублянці, брудних черевиках. Опору під час затримання не чинив, у всьому зізнався.

— У мене тяжка доля, — каже він правоохоронцям. — Одна жінка, яку кохав, кинула мене. Друга почала пити. Хату відібрали шахраї. У мене дев"ятеро дітей. Старшому синові 25 років, молодшому — 10. Усі живуть у різних містах.

Нині зловмисник перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. За розбещення неповнолітніх йому загрожує до п"яти років позбавлення волі. Слідчі підозрюють, що він ґвалтував неповнолітніх понад 20 років.

Одна із колишніх дружин чоловіка з чотирма дітьми живе в селі Роменського району Сумщини.

— Вона в нас із минулого літа, їй 44 роки, — зазначають у сільраді. — Один віруючий написав оголошення в газету, що прийме жінку-господиню. От вона й приїхала з дітьми десь із Київщини. Дітям від 11 до 17 років. Та жінка виявилася п"яницею, і чоловік прогнав її.

Зараз ви читаєте новину «46-річний киянин ґвалтував власних доньок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути