четвер, 18 вересня 2008 18:59

Жоржини копають у дні Плоду

 

У жовтні збирають останню городину та сіють насіння для нового врожаю. Якщо робити все за біодинамічним календарем, плоди зберігатимуться найкраще, насіння дасть гарні сходи, зауважує автор календаря Микола Дмитрієв. Він займається біодинамікою. Наука вивчає вплив космосу на розвиток рослин.

— Для ранніх весняних сходів у кінці жовтня в дні Кореня я сію моркву, червоний столовий буряк, у дні Листа — укроп, петрушку, — каже Дмитрієв. — До початку морозів у дні Квітки можна висаджувати цибулинні квіти.

Збір капусти пізніх сортів та волоського горіха припадає на жовтень, коли часто йдуть дощі. Оминаючи дощові дні, для збору врожаю бажано вибирати дні Квітки або Плоду, або бодай, дні Кореня.

— Насіння квіток збирайте у дні Плоду, а ще краще — у дні Лева, 23 жовтня до дев"ятої години, та весь наступний день, — радить автор календаря. — Жоржини викопуйте у дні Плоду та Квітки.

Зараз ви читаєте новину «Жоржини копають у дні Плоду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути