— Удома вирощую зелені помідори. Їх у столиці найбільше купляють. На смак солодкі, — каже 56-річна Любов Гнатюк із міста Гостомель Київської області. — Часто люди запитують, де покласти томати, щоб ті дозріли. Насправді, вони вже дозрілі. Мають у складі багато хлорофілу, тому й такий колір.
Вирощує сорти Абсент із меншими плодами, Ґрін гігант і Грабс містері ґрін, що важать по 800 г. Вони соковиті та з фруктовим смаком.
— Мій улюбленець Смарагдове яблуко. Поратися з ним треба мало і швидко розходиться. Його найбільше замовляють.
Плоди зеленого кольору з лимонним відтінком. За формою вони плоско-округлі, вагою 200–300 г. М'якоть на смак нагадує ківі. Дозріває за 110 днів із часу посіву.
— Ґрін докторс фростед є різновидом томатів черрі. Їхній кущ усипаний дрібними помідорами блідо-оливкового кольору. Гарно виглядають у салаті з червоними.
Коментарі