понеділок, 11 грудня 2017 07:01

"Санексом" необхідно користуватися взимку

— Улітку я завжди користувався "Санексом" для очищення вигрібної ями біля свого будинку. Але цього року поїхав до дочки на все літо, тому й не почистив вигрібну яму. До зими вона наповнилася, з'явився неприємний запах. Я не знав, що робити, — каже 55-річний Роман Поліщук із міста Борислав Дрогобицького району на Львівщині.

Викликати асенізатора — дорого. Та й чекати доводиться довго. Чоловік вирішив спробувати перевірений метод і зайшов на сайт, де можна придбати "Санекс".

— Адміністратор сайту відповів на всі запитання. Виявляється, "Санекс" можна використовувати для очищення вигрібних ям і взимку. Препарат виготовляють у Канаді і застосовують незалежно від температури на вулиці. Крім того, він відновлює дренажну систему. Тому немає потреби викликати асенізатора.

Романові Поліщуку порадили використовувати "Санекс" ­щомісяця у пропорції — 10 г на 1 куб. м ­відходів.

— Мені сказали, якщо застосовувати концентрат "Санекс Універсал" для очищення труб від жирів і для запобігання утворення жирових пробок, то не буде запаху, й вода сходитиме. Тоді можна спокійно готуватися до свят і бути впевненим, що труби не заб'ються. А однієї пляшки біопродукту вистачає на півроку. Це для мене економно.

ТМ "Санекс" завжди перед Новим роком проводить акції для покупців. У грудні "Санекс" вам доставлять безкоштовно Укрпоштою. Замовити препарат можна на сайті http://t-klio.dp.ua або ж купити в магазинах.

Зараз ви читаєте новину «"Санексом" необхідно користуватися взимку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути