понеділок, 21 травня 2018 05:16

Із "Санексом" будинок завжди чистий

— У сусіда на дачі постійно забивається вигрібна яма. У мене такої проблеми немає, бо використовую "Санекс для очищення вигрібних ям", — розповідає 56-річний Роман Слохиняк із Хмельницького. — Вже забув про асенізатора. Та й влітку, коли жара, немає ніяких неприємних запахів. Відерця "Санексу" 400 грамів вистачає на п'ять місяців у моєму випадку.

Біопродукт "Санекс Універсал" очищає труби від органічних відходів і запобігає утворенню жирових пробок. Починає діяти в перші 6 год. після застосування.

Завжди використовує "Санекс Універсал" для очищення і профілактики труб на кухні. Жінка більше не переживає про те, що потрібно розкрутити коліно під мийкою, чи прочищати тросом трубу.

Для прибирання будинку використовують спрей "Санекс Clean" 500 мл.

— Він набагато економічний для прибирання в квартирі, ніж всі інші хімічні засоби. І, що важливо, без шкідливих парів хімії. У мене почалася алергія — користуватися хімічними засобами не можу.

Біопродукти можна придбати на сайті http: //t-klio.dp.ua. Ви отримаєте консультацію і зможете обрати оптимальний для вас продукт. Корисна економія і здоров'я сім'ї — це і є застосування біопродуктів "Санекс".

Зараз ви читаєте новину «Із "Санексом" будинок завжди чистий». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути