понеділок, 29 грудня 2008 19:57

Помідори Клондайк родять великими плодами

"Два роки тому знайшов у приміському автобусі пакетик помідорів сорту Клондайк, лежав на долівці під переднім сидінням, — розповідає в листі до редакції Ілля Бовкуш із селища Стара Вижівка на Волині. — Навесні насіння посіяв, а коли у травні пересадив розсаду на грядку, вона швидко пішла в ріст".

Середньостиглий сорт помідорів виявився стійким до посухи і хвороб. За сезон чоловік поливав грядку з помідорами кілька разів, підживлював розведеним у воді курячим послідом. Для боротьби з фітофторозом обприскував кущі фунгіцидами.

Кущі до 60 см були рясно всіяні плодами майже по 400 г. Бовкуші законсервували помідори, поділилися з сусідами. Наступного року також зібрали добрий урожай.

Чоловік поділиться насінням безплатно. Поштовий конверт зі зворотною адресою надсилайте на адресу: Бовкуш Ілля Васильович, вул. Привокзальна, 2, смт Стара Вижівка, Волинська обл., 44400.

Зараз ви читаєте новину «Помідори Клондайк родять великими плодами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути