понеділок, 01 червня 2020 00:30

Корм із солодкої кукурудзи містить більше поживних речовин

Селекціонери компанії "Мнагор" третій рік створюють культури, що стануть вигідними для села і допоможуть готувати ідеальну їжу для тварин. Вони знайшли спосіб збалансувати силос і зелений корм.

Одним із таких рішень стала технологія "Перфекстус сілаж". Вона полягає у посіві мнагорівських сортів цукрової кукурудзи Фіона, Дейнеріс, Роттердам, Венеція, що мають додатковий вміст поживних речовин і цукрів, і балансі силосної й цукрової кукурудзи, а також додаванні трав. Це сприяє вдвічі кращому бродінню та поживності силосу. Насичує його молочною кислотою й білками, ­необхідними тваринам.

— Цукрова кукурудза має стати головною культурою у селах, — говорить 42-річний Михайло Нагорняк, директор компанії "Мнагор". — Вона дає гарний прибуток від продажу качанів, що мають гарантований збут. А зелена маса йде на силос і корм худобі.

Такий корм містить більше поживних речовин, має оптимальний склад органічних кислот і добре перетравлюється. На ньому корови дають вищі надої, а тварини на відгодівлі швидше ростуть.

— Солодка кукурудза — культура короткого дня. Її можна висівати до кінця червня, а на корм — до кінця липня і після збору інших культур, — каже Михайло Нагорняк.

Замовити насіння найкраще напряму у виробника. Доставка від 300 грн безкоштовна плюс подарунок. Деталі за тел.: 0(67) 236 17 16. Аліса Яковенко чекає на ваш дзвінок.

Зараз ви читаєте новину «Корм із солодкої кукурудзи містить більше поживних речовин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути