понеділок, 05 червня 2017 05:31

Для покупців "Санексу" діють знижки

— Усі клієнти забули, коли викликати сантехніка. Бо проблему забитої каналізації вирішив сучасний канадський біопрепарат "Санекс Біо Дрен", — говорить 32-річний Ігор Троль, консультант у тернопільському будівельному магазині.

— Однієї упаковки вистачає на три місяці. Препарат прочищає каналізаційні та стічні труби, знищує сморід. При регулярному використанні на внутрішній поверхні труби зникають нарости. Термін експлуатації каналізаційної системи збільшується. Цим біопрепаратом користуються в приватному будинку, офісі, квартирі.

— Що робити з вигрібною ямою?

— З такою проблемою звертаються часто. Яма наповнюється, вона — не вічна. Викликати асенізатора — послуга не з дешевих. Тут також допомагає "Санекс для вигрібних ям". Біопрепарат відновлює об'єм вигрібної ями. З ним клієнти перестають боятися, що вона обвалиться. Головне, "Санекс" — екологічно безпечний, не шкодить здоров'ю.

Біопрепарати "Санекс" можна замовити на сайті http://t-klio.dp.ua. Для постійних клієнтів діє знижка. Також покупці платять менше, якщо купують на суму від 500 грн.

Зараз ви читаєте новину «Для покупців "Санексу" діють знижки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути