понеділок, 16 квітня 2018 05:05

Біотаблетками "Санекс Комплекс" очищують вигрібну яму

— Купили хату торік. Уявлення не мала, які проблеми можуть бути із приватним будинком. Завжди жила в багатоповерхівці, — розповідає 37-річна Оксана Филипець із Дрогобича на Львівщині. — Одна з перших — вигрібна яма, її обслуговування і викачування відходів. Це просто жах. Із нашого септика асенізатор не може викачати відходи, бо нема довгого шланга. Яма в далекому куті двору.

Сусідка порадила купити біопрепарат "Санекс Комплекс", що допомагає вирішити такі проблеми.

— Їй стало мене шкода. Порадила біопродукт у вигляді таблеток. Ним дуже зручно користуватися. Розламала таблетку "Санекс Комплекс" навпіл. Одну половинку кинула в бачок, другу — в унітаз і змила. Не за тиждень, але за три місяці я позбулася проблем із вигрібною ямою. Тепер щомісяця користуюсь "Санексом".

Упаковки біопродукту вистачає на три місяці регулярного використання. Він діє ефективно, незалежно від пори року чи погоди. Біопрепарат переробляє органічні відходи, відновлює дренаж і знищує неприємний запах.

— Після перевірки біопрепарату "Санекс Комплекс" на сайті http://t-klio.dp.ua я купила ще "Санекс Універсал" — для профілактики жирових пробок у трубах. Цієї упаковки вистачає на півроку, — каже Оксана Филипець.

Приємним доповненням до асортименту стали біопрепарати серії "Санекс" для прибирання приміщень, миття вікон і запобігання плісняві.

— Тішить, що моя сім'я не дихає випарами, хімією. Також на нашу ділянку не потрапляють шкідливі викиди, а домашні тварини в хаті та на подвір'ї не контактують із хімічними засобами. Все ж добре, що ми переїхали жити в приватний будинок.

Зараз ви читаєте новину «Біотаблетками "Санекс Комплекс" очищують вигрібну яму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути