четвер, 06 травня 2021 05:01

Біопродукти "Санекс Septix" впораються із забрудненням будь-якого рівня

Здається, що навесні, коли тепло і сухо, проблем із вигрібною ямою бути не повинно. Але власники приватних будинків кажуть інше. Каналізація і догляд за нею — це те, що турбує цілий рік за будь-якої погоди. Уникнути клопотів допоможуть канадські біопродукти "Санекс Septix". Ефективно діють за будь-яких температур і очищають вигрібну яму.

Засіб "Біо Дрен" допоможе позбутися засмічення і жирових пробок у трубах. Така неприємність також виникає доволі часто. Біопродукт ефективно очищує труби по всій довжині та переробляє жировий корж на поверхні септика. Також канадський біозасіб розріджує жирові пробки у випадку засмічення. Працює навіть у холодній воді.

Побороти агресивні стоки з підвищеним вмістом солей та хімічних речовин допоможе "Санекс RO Septix". Він добре розкладає мікробіологічні речовини у вигрібній ямі та туалеті. Біопрепарат продовжує термін служби дренажних систем і знищує неприємний запах. Нейтралізує дію мийних засобів і запобігає забиттю стічних труб.

Канадські біопрепарати замовляють на сайті t-klio.dp.ua. За телефоном 0(96) 413 68 45 вас проконсультують і запропонують оптимальний біо­продукт.

Зараз ви читаєте новину «Біопродукти "Санекс Septix" впораються із забрудненням будь-якого рівня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути