понеділок, 18 січня 2016 16:03

Жителі Ялти готові повернутися в Україну

Жителі Ялти готові повернутися в Україну

Жителі міста Ялти хочуть повернутися в Україну. Вони нарікають на постійну відсутність світла, холод в квартирах та періодична відсутність води. Про це розповіла мешканка Ірина Іванова.

"Світло в будинках і квартирах ялтинців - це тепер, як травневі свята для радянського союзу. Холодно, дуже холодно в квартирах. Настрої ялтинців - це вже навіть не спогади про комфорт при житті на Україні, це вже клубок нервів і бризки слиною, з прокльонами на адресу Москви", - каже Іаванова.

Дитячі садочки і школи в місті працюють з перебоями. Діти ходять вдягнені.

"На минулому тижні в дитячому садочку попросили із собою носити триразове харчування. В них плити працюють з перебоями. Через ввимкнення світла не встигають зготувати обід,"- пояснює інша місцева жителька Ольга Ратушна.

Із січня на 30% знизили виплати пенсіонерам. Люди готові виходити на вулиці з масовими протестами.

"Щодня все більше згадуємо як ми класно жили при Україні, - продовжує Ратушна. - Люди починають збиратися і все частіше згадувати за повернення назад. Бюджетникам теж зарплати зменшили, багатьох скоротили. Навіть просто висловити свою думку в черзі по хліб чи на вулиці не можна, бо викличуть на допит у поліцію."

Багато жителів спиваються через відсутність роботи.

"Ввечері вийти на вулиці страшно, бо можуть побити та вфдібрати все що є у сумоці. Ще місяць тому ми сміялися з сусідки, в якої злодії витягли хліб і пакет сиру. Тепер це несмішно. В мої дочки сильніші учні відбирають бутерброди. Усі розуміють, що туристичного сезону в наступному році не буде також. Це призведе до повного зубожіння людей"

Зараз ви читаєте новину «Жителі Ялти готові повернутися в Україну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 11170
Голосування Чи потрібно відновлювати постачання води з Дніпра в окупований Крим?
  • Ні. Окупанти повинні самотужки забезпечувати окуповану територію
  • Так. Там також живуть люди
  • Потрібно воду продавати задорого
  • Ваш варіант (у коментарях)
Переглянути