четвер, 20 квітня 2017 13:41

Влада роздає рішення направо й наліво - АМКУ про кіоски в Полтаві

Влада роздає рішення направо й наліво - АМКУ про кіоски в Полтаві
В місті безлад із кіосками

Антимомонопольний комітет прокоментував ситуацію із МАФами в Полтаві. Вважають, що міська рада влаштувала хаос з роздачею ділянок під кіоски.

"Люди цілком логічно стали проти забудови арки по Соборності. І це не останній протест. АМКУ робив попередній запит на дозвільні документи по кіоскам. Але міськвиконком не зміг відповісти. Влада роздає рішення направо-наліво, немає жодних схем розміщення кіосків. Не можливо дізнатися, чим там будуть торгувати. Хаос повний", - розповів Володимир Онищенко, голова Полтавського обласного територіальне відділення АМКУ.

"Складається враження, що міська влада схопила за бороду Бога і творить все, що захоче, плюючи на закон. Під час тендерів роблять елементарні помилки. Рекомендував би їм найняти людину, яка хоч раз в житті бачила калькулятор. Суцільне невігластво і нахабство".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Депутати вимагають мораторій на встановлення кіосків в обласному центрі.

5 квітня відбулась масова бійка через протест проти забудови прохідної арки на вул. Соборності, 27. 2 активістів отримали численні ножові поранення. 2 тижні громада блокує сесійну залу Полтавської міськради, вимагаючи позачергової сесії від міського голови. Протистояння влади і полтавців продовжується.

Зараз ви читаєте новину «Влада роздає рішення направо й наліво - АМКУ про кіоски в Полтаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути