Ексклюзиви
пʼятниця, 14 грудня 2018 19:37

У Львові встановили рекорд з розмитнення "євроблях"

У Львові встановили рекорд з розмитнення "євроблях"
Раніше у Городку оформляли до 70 машин за день

У підрозділі митного оформлення "Скнилів" у місті Городок на Львівщині встановили рекорд з оформлення транспортних засобів.

У четвер, 13 грудня, на митному пості оформили 204 машини, з них 170 – на "євробляхах", повідомила прес-служба ДФС у Львівській області.

Це абсолютний рекорд кількості розмитнених автомобілів за один робочий день. Раніше у Городку оформляли до 70 машин за день. Щоб мати змогу оформляти більшу кількість автомобілів, на пості "Скнилів" збільшили кількість працівників, також тепер митники працюють у вихідні дні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Відповіли на найпоширеніші запитання євробляхерів

Пільговий період, коли водії можуть розмитнити свої авто на 50% дешевше, триватиме до 22 лютого.

З моменту набрання чинності законів про зниження акцизу на легкові автомобілі 25 листопада, у Львівській митниці оформлено 1422 легкових автомобілів, з них 779 раніше перебували в Україні в режимах транзит чи тимчасового ввезення.

12 грудня на Чернівецькій митниці розмитнили тисячний автомобіль на іноземній реєстрації - Nissan Qashqai +2 2011 року випуску. Митна вартість автомобіля склала 194,6 тис грн

Із моменту набуття чинності законів про легалізацію автомобілів на іноземній реєстрації до державної казни надійшло 65,8 млн грн. Завдяки термінам для пільгового розмитнення автомобілів, власники машин зекономили 38,6 млн грн.

Зараз ви читаєте новину «У Львові встановили рекорд з розмитнення "євроблях"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути