пʼятниця, 30 листопада 2018 14:02

Показали кладовище євроблях на українсько-угорському кордоні
7

Біля контрольно-пропускного пункту "Лужанка-Берегшурань" зі сторони Угорщини з'явилося звалище автомобілів із іноземними номерами. Їх залишили українські власники.

На узбіччі припарковані близько 100 автомобілів - від малолітражок до мікроавтобусів. Вони мають угорську, польську і німецьку реєстрацію, пише mukachevo.net.

"Машини біля кафе Hatar або просто у полі водії залишають давно. Зазвичай, на кілька днів. Наприклад, якщо з документами не все гаразд. Деякі стоять роками. Їх розбирають на запчастини. Хто це робить, невідомо, можливо, місцеві", - розповів перевізник Іштван із Берегово. Він перетинає кордон практично щодня.

Фото: mukachevo.net

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як російські спецслужби впливають на євробляхерів

Деякі автомобілі не мають коліс, керма чи панелі приладів.

Чернівецька митниця Державної фіскальної служби (ДФС) оформила перший транспортний засіб на єврономерах за новими пільговими умовами. Українець розмитнив свій легковий автомобіль із дизельним двигуном Renault Laguna 2004 року випуску з німецької реєстрацією.

Зараз ви читаєте новину «Показали кладовище євроблях на українсько-угорському кордоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 16965
Голосування Як карати п’яних водіїв?
  • Збільшити штраф до 40 тис. грн
  • На рік відправляти на виправні роботи
  • Забирати довічно водійське посвідчення
  • Відновити смертну кару
  • Не карати
  • Читати лекцію про шкоду алкоголю
Переглянути